S’obre el període de sol·licituds de les beques FUTSAL ES MOU

Posted: 16 Novembre 2011 in General

 L’Associació  EL FUTSAL ES MOU continua amb les seves iniciatives benèfiques en el futbol sala català i aquesta vegada proposen una col·laboració important per a poder ajudar joves jugadors en situacions socials i econòmiques precàries.

La idea del col·lectiu és poder becar a  nens o nenes per tal que puguin desenvolupar la seva activitat esportiva sense cost per a les seves families ni per als clubs. Per poder optar a aquestes beques els clubs de futbol sala hauran de sol·licitar-ho per mitjà d’un correu electrònic a futsalesmou@gmail.com.

La sol·licitud haurà d’anar acompanyada per una fotocòpia de la fitxa , federativa o escolar, del nen o nena pel qual es demana l’ajuda així com un breu historial esportiu del jugador/a dins el club i els motius pels quals la demanen. Evidentment atendran únicament motius de precarietat social i/o econòmica.

FUTSAL ES MOU atendrà totes les sol·licituds, fins a esgotar les possibilitats econòmiques de l’Associació, atenent a una sèrie de criteris que donaran la puntuació definitiva:

Clubs col·laboradors : 10 punts (s’inclouen aquells clubs que han establert criteris de col·laboració amb l’Associació durant aquests  2 anys de vida)

Temporades de vinculació del/la jugador/a a becar amb el club : 5 punts per cada temporada . (Mínim dues temporades consecutives al club sol·licitant.)

Carta de compromís de la familia o tutor legal del jugador per l’assistència a partits i entrenaments : 3 punts

Carta de compromís del club per informar de l’evolució del/la jugador/a a l’Associació: 3 punts

L’associació rebra les sol·licituds fins el proper divendres 16 de desembre de 2011 i publicarà la relació de becats el diumenge 18 de desembre de 2011.

Posteriorment , EL FUTSAL ES MOU contactarà amb els representants dels clubs per fer la entrega de la subvenció, que cobrirà la fitxa, assegurança i material esportiu del nen/a becat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s