Quadrangular infantil a la Jornada Solidària

Posted: 1 febrer 2011 in General

Com ja va anunciar fa uns dies l’Associació el futsal es mou, el matí de la Jornada estarà protagonitzat per les categories base. En Xavi Jiménez i la Cristina Naranjo han organitzat un quadrangular infantil de luxe amb representació de les provincies catalanes, a excepció del representant de Lleida que malauradament ha caigut a última hora dels actes per motius al·liens a la organització.

Així, representant a la Provincia de Girona tindrem la presència del CUFS Lloret que entrena Eugeni Callaza, gràcies a les gestions de Dani Rovira amb el club de La Selva.

Per la provincia de Tarragona contem amb la participació del Nàstic, entrenat per Enric Batista que ha facilitat la incorporació dels tarraconi als actes de la Jornada.

L’Acció Sant Martí, club col·laborador del futsal es mou representarà Barcelona, de la ma d’en Marc Pérez i en Marc Sala i gràcies a la feina d’en Roger Bonet i en Carles Rouras.

Per últim, un combinat de jugadors de categoria infantil de la ciutat de L’Hospitalet, com a vila organitzadora i que reunirà esportistes dels clubs AECS, ALHEÑA i BELLSPORT per tancar la primera franja de partits solidaris.

Aquest serà l’ordre dels partits:

A tots els clubs, pares, mares i jugadors ells moltíssimes gràcies per participar. Esperem que gaudiu de l’entorn solidari i ens doneu l’espectacle del futbol sala base.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s