Gonzalo Marchena : La II Jornada Solidària hauria de ser un punt d’inflexió

Posted: 30 Desembre 2010 in General

Queda poc més d’un mes i Gonzalo Marchena i la seva gent de  “el futsal es mou” ja fa dies que treballen de valent per celebrar la II Jornada solidària del futbol sala català

Com porteu la organització d’aquesta segona edició?

La portem el millor que sabem, que no és gaire,  però bones intencions i il·lusions no ens en falten. Hem volgut ampliar la representació a la nostra festa de les categories de Nacional B i juvenil Nacional així com una representació del futsal base . Tot això es un afegit que ens motiva molt i amb el que mirem d’arrivar a més gent del nostre esport. Tant en Roger Bonet, com en Xesco Andreu , en Xavi Jiménez i la resta de col·laboradors estan fent una gran tasca per la nostra Associació benèfica i estic ben segur que tindrem un nou èxit del nostre futbol sala. Ens ha quedat penjatt aquest any la participació del futsal femení però estem oberts a alguna possible proposta per part d’aquest important sector del nostre futbol sala.

Pots donar alguna pista d’aquestes col·laboracions a les que fas referència?

No és cap secret. De fet tots els clubs als que hem trucat a la porta ens han posat les coses molt fàcil. Des l’Alheña que ens ofereix la seva gent i les seves instal.lacions, passant per tots els jugadors que vindran a fer les diferents exhibicions, el comité de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, els clubs de Divisió d’Honor i un llarg seguit de esportistes i seguidors que ens demostren continuament el seu suport.

Quins són els actes de per la Jornada d’enguany?

Encara tenim cosetes per tancar però tenim dues franjes definides. Al matí tindrem el futbol sala base. Un quadrangular de caràcter amistòs entre equips inter provincials. Tindrem un representant de cada provincia catalana en un torneig d’exhibició de joc i “fair play” en una categoria tant important per la formació dels nostres jugadors com és la Infantil. D’altra banda, en aquesta franja de matí contem amb la presència de la selecció catalana sub 19 que jugara contra un combinat de jugadors de categoria juvenil nacional. Estem convençuts que la selecció de Xus Esteban estarà preparant aleshores l’assalt al campionat d’Espanya i els serà un partit molt útil, alhora que donarem la oportunitat a bons jugadors de disputar un partit d’altissim nivell.

A la tarda hi haurà el torn de les categories de Nacional A i Nacional B que disputaran diversos partits d’exhibició. La idea és reunir bons jugadors de futbol sala que vulguin col·laborar en aquesta causa així com a entrenadors afins a la nostra Associació que puguin dirigir aquests combinats en pro de l’espectacle més solidari.


Ens pots avançar els noms d’aquests entrenadors?

Tenim confirmats Miquel Bonilla i Sebas Santiago per un dels combinats així com al Tandem Naranjo: Cristina i Julià per un altre. Manolo Moya i Javi Ruiz en serà una altre dels duets tècnics i estem pendents de la disponibilitat horaria d’altres grans tècnics del futbol sala català per tancar el capítol de tècnics

Tenim ja jugadors confirmats?

De paraula hem contactat amb alguns d’ells però encara no disposem d’un llistat oficial, et puc garantir que tots els que vindran ho fran sabent que tenim una bona causa entre mans, això garanteix un alt nivell de compromís. Cal deixar clar però que són els propis jugadors qui gestionaran els permisos amb els seus respectius clubs perque malauradament no tenim la capacitat humana d’arrivar a tots ells i això es d’agraïr tant als esportistes com als clubs. Vull destacar també que enguany hem rebut l’oferiment d’alguns jugadors que directament volen estar a la pista el 6 de febrer i això es molt digne de valorar i simbolitza perfectament la filosofia de “el futsal es mou”.

Un missatge per aquells que no tinguin clar que faran el diumenge 6 de febrer?

Està clar que no puc tenir un altre missatge que el de convidar tothom que vulgui gaudir del futbol sala en estat pur, un futbol sala solidari i participatiu, que no dubtin a deixar-se caure per L’Hospitalet. Com sempre l’entrada a les exhibicions serà totalment lliure i les col·laboracions i aportacions a la causa benèfica seran totalment voluntàries.

Quin és l’objectiu final d’aquesta Jornada ?

No negaré que aquesta segona edició hauria de ser un punt d’inflexió en el nostre creixement i ens marquem un ambiciòs repte. Volem  arrivar al centenar de socis i obtenir una recaudació que ens permeti ampliar els horitzons de l’Associació cap a un projecte propi . Volem obrir centres esportius a la nostra terra pels nens i nenes que, per diferents motius no tenen accès a la possibilitat de practicar esport de qualitat. Treure nens en situació de risc dels carrers per a que practiquin el nostre esport sotra el control de professionals i voluntaris. Si aquesta segona edició ens dona el suport  del futbol sala català estic convençut que en pocs anys tindrem un magnific projecte solidari del que tots nosaltres podrem estar-ne orgullosos.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s